top of page
bau-vip adomanylevelek.jpg

1995. júniusában alapítottuk meg az id. Vantal László-díjat, mellyel a hagyományos értékrend fontos erényeit – a kötelességtudást, tisztességet, szorgalmat, kitartást, pontosságot és igényességet – kívánjuk elismerni a cégnél dolgozók körében. Az első díj örökös tulajdonosa édesapánk, id. Vantal László.

 

Régi tradíció szerint ünnepeljük, amikor az építőmunka legnehezebb része elkészül, vagyis az épület újonnan emelt falai, betonozott szerkezetei, a kőműves- és ácsmunkák elérik a legnagyobb magasságot. A bokrétaünnep az elkészült szerkezet és az építőmunkások ünnepe is egyben.

 

Hagyományteremtő borkóstolóinkon megbízóinkat és partnereinket látjuk vendégül. Ezeken a kedvelt társasági eseményeken a legkiválóbb hazai bortermelőink mutatják be tájegységük karakteres borait és az ágazat eredményeit. A programot művészeti előadások és kortárs művészek kiállításai teszik még színesebbé és emlékezetesebbé.

 

Fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás, hogy részt vegyünk a nehéz helyzetben lévő, nélkülöző emberek terheit megkönnyítő összefogásban. Hitünknek és értékrendünknek megfelelően olyan fontos alapítványokat támogatunk, amelyek itthon és nemzetközi szinten is áldozatos munkával segítenek a rászorulóknak; vagy épp a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyegyenlőségének megteremtéséért és sikeres társadalmi integrációjáért küzdenek.

 

Legutóbb a Katolikus Karitász nemes céljait, valamint a humanitárius válságok áldozatainak és az üldözött keresztény közösségeknek segítséget nyújtó Hungary Helps Programot támogattuk. Megtiszteltetés számunkra, hogy Azbej Tristan államtitkár hivatalában fogadta cégünk vezetőit, Vantal Istvánt és Vantal Lászlót. A BAU-VIP Generál Kft. segítségével elkészült és helyére került az államtitkársági Szent István kápolnában található, a betlehemi Születés Bazilika eredeti elemeiből álló kereszt, amelynek farésze az eredeti tetőszerkezetből, a Krisztust szimbolizáló „szegletkő” pedig az eredeti padlómozaikból való.

 

A Mi Patronánk Iskolai Alapítványt, a Reménység Katolikus Általános Iskolát és a Teljes Katolikus Liturgiáért Alapítvány munkáját szintén segítettük felajánlásunkkal.

Hungary Helps.jpg

Hungary Helps Program - Azbej Tristan államtitkár

hivatalában fogadta cégünk vezetőit

Reménység Katolikus Altalanos (1).jpg

A Reménység Katolikus Általános Iskola tanulói a kispesti Nagyboldogasszony-plébániatemplomban  forrás>>

bottom of page