top of page

Főpásztori kitüntetésben részesült a Vantal Család

Hatalmas megtiszteltetés és óriási öröm, hogy Családunk - a BAU-VIP Cégcsoport tulajdonosai és vezetői - a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia fennállásának 975. évi jubileumi ünnepségsorozatának augusztus 12-ei szentmiséjén főpásztori kitüntetést vehetett át Dr. Erdő Péter bíboros úrtól.

A főpásztori kitüntetést azon személyek kapják, akik hosszú évtizedek óta szolgálják egyházközségüket.

Zoltán Atya elismerő szavait idézve:

"Valóban szép, összetartó család, mely példa értékű. Családilag, de egyesével is bizonyságot vehettünk szakmai tudásukról és lelkiismeretes munkavégzésükről. Teljesítményük itt, a templomban cáfolhatatlan. Igaz barátként és szeretetteljes, hűséggel küzdő személyekként számíthattunk rájuk több, mint két évtizede."

A BAU-VIP Generál Kft. 2014 óta dolgozott a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia templom rekonstrukciós, bővítési és felújítási munkáin, ám sokkal régebbre datálható az, amióta családunk életében fontos szerepet tölt be a Plébániatemplom, s annak összetartó, családias közege, élén Dr. Osztie Zoltán plébános úrral, akinek ezúton is szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket, amiért érdemesnek tartott minket és felterjesztett a főpásztori kitüntetésre.

Családunk és Cégcsoportunk a jövőben is azon fog dolgozni, hogy óvjuk és ápoljuk keresztény hitünket, megőrizzük és megóvjuk az Anyaszentegyház kiemelkedő értékeit és magasztos épületeit, s katolikus hitközösségünk hasznos tagjai legyünk, tovább örökítve szakmai és hitéleti igyekezetünket a következő generáció számára is.


89 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page