top of page
BAU-VIP INGATLAN LOGO.jpg
BAU-VIP GENERAL LOGO.jpg
BAU-VIP EPITOK.jpg
BAU-VIP HOLDING LOGO.jpg
VANTI STUDIO LOGO.jpg

A BAU-VIP cégcsoport jubileumi öröksége

2021. december 15-én volt pontosan 30 éve annak, hogy 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásunk, a BAU-VIP az építtetők szolgálatában áll. Ez idő alatt tudásunk és tehetségünk legjavát nyújtottuk ahhoz, hogy a megrendelők elképzeléseit, terveit maradéktalanul megvalósítsuk és időtálló épületeket emeljünk.

Tevékenységünk

 

Az elmúlt évtizedekben a BAU-VIP cégcsoport motorja a generál kivitelezéssel foglalkozó ágazatunk volt. A 2008-2009-es gazdasági válság és piaci átrendeződés struktúraváltást hozott cégünk életében is, így ennek köszönhetően 2010-től már BAU-VIP Generál Kft-ként jelentünk meg az építőipari piacon.

 

A BAU-VIP Generál Kft. képviseletében műemlék- és műemlék jellegű épületek, középületek, lakóépületek, irodaházak és iparépületek építésével, átalakításával és korszerűsítésével foglalkozunk, beleértve az ehhez szükséges külső és belső szakipari munkákat, valamint a külső környezetrendezést, az út- és kertépítési feladatokat. A felújítások mellett gyakorlatilag a magasépítés minden ága beletartozik a portfóliónkba: bármely magasépület kivitelezése, zöldmezős beruházások megépítése, valamint szerkezetkész épületek és meglévő belső terek egyedi belsőépítészeti kialakítása.

 

Piaci helyzetünk megerősödésével párhuzamosan, az eltérő tevékenységek lefedésére több céget alapítottunk. 2003-ban a BAU-VIP Ingatlan Kft-t, 2009-ben az újjászerveződött generál kivitelező BAU-VIP Generál Kft-t, 2015-ben a VANTI-STÚDIÓ Mérnökirodát és 2020-ban a BAU-VIP HOLDING Vagyonkezelő Kft-t.

 

Küldetésünk

 

Mindig is hittünk abban, hogy tisztességre, szaktudásra, gyakorlatra, a jól szervezett hazai kis- és középvállalkozások erejére és összefogására építve még a különleges kívánságokat is megvalósíthatjuk és komplex megoldást tudunk nyújtani a magyar építőipari piacon. Elégedett megrendelőink visszajelzései bizonyítják, hogy jó úton járunk. Bízunk benne, hogy a jövőben is megtalálnak minket nem mindennapi mérnöki feladatokkal, örömmel és felkészülten várjuk az újabb kihívásokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSALADI foto.jpg
BAU-VIP CÉGCSOPORT

CSALÁDI VÁLLALKOZÁS

30 éve az Építtetők szolgálatában

Minden vállalkozás alapja, hogy a tulajdonosok célja azonos legyen. Egy családi vállalkozás esetében nemcsak a tagok üzleti célja, hanem a magánéleti küldetésük is ugyanaz: közösen maradandót alkotni – s mindezt a család megtartó erejének támogatásával. Az egymás iránti töretlen bizalom, valamint az a tény, hogy mindig számíthatunk egymásra, felbecsülhetetlen érték, ami átlendít minden nehézségen.

Szeretettel emlékezünk szüleinkre, akik az induláskor kivették részüket családi vállalkozásunk építéséből. A Vantal család tagjai – ki-ki a saját szakterületén – a mai napig a lehető legtöbbet teszik meg a közös siker érdekében. A családi vállalkozás további előnye, hogy mindazokat az értékeket, amelyeket szüleinktől kaptunk és tanultunk, s amelyeket a családi közösségeinkben mi is igyekszünk megtartani és gyerekeinknek továbbadni, azokat a vállalkozás mindennapjaiba is integráljuk. Továbbvisszük a munka becsületét, a tisztességet, a jó szándékot; megbízóink, munkavállalóink, partnereink és alvállalkozóink megbecsülését, valamint az együttműködésre való törekvést.

Vezetői gárdánk, vagyis a vállalat menedzsmentje 30 éve ugyanaz; az elmúlt tíz évben szinte kizárólag állandó beszállítókkal és alvállalkozókkal dolgoztunk együtt; és ahogy eddig, úgy a jelen helyzetben is megbecsüljük, tiszteletben tartjuk megrendelőinket, személyi állományunkat és minden partnerünket.

Jövőképünk

 

Terveink három fő irányvonal köré csoportosulnak: elsődleges az érvényben lévő megrendeléseink megvalósítása, szerződéseink teljesítése – mint mindig, most is a megrendelők megelégedésére szolgáló minőségben. A jelenleg futó projektjeink hozzájárulnak a BAU-VIP cégcsoport további gazdasági erősödéséhez.

 

Célkitűzéseink között szerepel, hogy az ipari magasépítés terén újrapozicionáljuk magunkat, valamint az is, hogy az egyházi műemlék épületeken szerzett tudás és tapasztalatok alapján az egyéb középületek műemlék felújításában is részt vegyünk.

 

Tevékenységi körünket szeretnénk kiegészíteni saját beruházású ingatlanfejlesztésekkel, abban a léptékben, amellyel a tőlünk megszokott minőséget továbbra is garantálni tudjuk. Céljaink elérését személyi állományunk létszámának növelésével támogatjuk – mind a fizikai kivitelezésben résztvevő munkavállalók, mind a vezetői és építésirányítói feladatkör tekintetében. Bízunk abban, hogy a jövendőbeli megrendelőink a jelenlegiekhez hasonló kihívások elé állítanának minket – mi készen állunk arra, hogy valóra váltsuk elképzeléseiket!

A felsővezetői stábot a Vantal család tagjai alkotják. Tóth Károlyné Vantal Katalin gazdasági vezetőként a pénzügyekért, a könyveléséért és a munkaügyekért felel. Ő biztosítja az eredményes működéshez szükséges gazdasági háttér zavartalan működését. Vantal Éva – aki szinte a cég alapításától kezdve dolgozik velünk – a titkárságvezető, aki az adminisztrációért, az általános ügymenetért és a hivatali rendért felel. Vantal Istvánné a vállalkozási irodánk vezetője: elsődleges feladata az ajánlatok összeállítása, építőmérnökként tevőlegesen is részt vesz a projektek közvetlen irányításában, mint létesítményfelelős projektvezető. Vantal László szintén a munkálatok közvetlen irányításában tevékenykedik, s mindemellett a társaság logisztikai- és beszállítói feladataiért, szervezéséért és irányításáért felel. Ezenfelül az ingatlanfejlesztő cégünk, a BAU-VIP Ingatlan Kft. ügyvezetését is ő látja el. Vantal István ügyvezető igazgató a teljes vállalatvezetésért, az akvizícióért, a műszaki irányításért és a marketingért felel. Emellett részt vesz a megbízások menedzselésében és a projektek közvetlen irányításában.

p&p 61216332 Bau Vip.jpg
bau-vip csoportkép 2022.jpg
bau-vip team 2022.jpg
bottom of page