top of page
BAU-VIP GENERAL SOTET HATTERHEZ.png

BAU-VIP GENERÁL

A 2008-2009-es gazdasági válság és piaci átrendeződés struktúraváltást hozott cégünk életében is, így ennek köszönhetően 2010-ben már BAU-VIP Generál Kft-ként építettünk Csepelen új központi irodát és gyártócsarnokot a német tulajdonú EUROFORM Kft-nek. Ezt követően pedig Újpesten a német SAMSON Kft-nek és a Smart Grouphoz tartozó Delta Silconversion Team Kft-nek. Csarnoképítési munkáinkra ma is kiemelkedő eredményként tekintünk vissza az ipari magasépítés területén.

 

2014-től újabb lendületet és sebességet vett cégünk, amikor piacbővítésként az egyházi ingatlanok és a műemlék-felújítások felé fordultunk. Ezek közül is igazán kiemelkedő munkánk volt a Budapest Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia Templom 5 éves, több ütemben megvalósult projektje. Megbízásunk a XII. századi román stílusú altemplom teljes feltárását és mindkét altemplomi rész – azaz a román és a barokk stílusú területek – teljes felújítását és restaurálását, majd a főtemplom és melléktereinek (főbejárat, Mátyás Oratórium és Sekrestye) belső felújítását és részleges restaurálását, végezetül pedig utolsó ütemként a 2020-ban átadott két XVIII. századi barokk templomtorony és középső timpanon belső felújításával és rekonstrukciójával az új látogatóközpont és kiállítótér kialakítását foglalta magában.

 

Megtiszteltetésként és eredményként tekintünk a többi templom-felújítási és egyházmegyei megbízásunkra is – többek között a Győri Nagyboldogasszony Székesegyház templomterének belső felújítására (2017), a Budapesti (Egyetemi) Kisboldogasszony Templom 2019/2020. évi rekonstrukciójára és restaurálására, valamint a 2020-ban indult és jelenleg is építés alatt álló Budapest Rákospalota Magyarok Nagyasszonya Főplébánia Templom rekonstrukciós és restaurálási munkáinak I. ütemére.

 

2020-ban befejeztük az első saját fejlesztésű társasházunk – a Tündérliget Residence – építését, amelyet a jelenleg érvényben lévő családtámogatási és lakásépítési program részeként hívtunk életre.

 

A fenti projektek mindegyike cégünk következetes és dinamikus növekedését szolgálta. Portfóliónk a stabilitásunkról, szakmai elhivatottságunkról és referenciáink széleskörűségéről is hű képet ad.

bottom of page