top of page
BAU-VIP EPITOK SOTET HATTERHEZ.png

A BAU-VIP 1991-ben alapított cége kezdettől fogva bizonyította szakmai rátermettségét, így folyamatosan jelentős megbízásokon dolgozhattunk. Ebben az időszakban számos olyan mérföldkőnek számító, kiemelkedő munkát sikerült elnyernünk, amelyek meghatározták a cég alakulását, fejlődését és növekedését. Az első nagyobb kihívást a Siemens Telefongyár Kft. megbízásai jelentették még az 1990-es évek közepén, hiszen ezen munkákat már generálkivitelezőként teljesítettük. A német nagyvállalat első hazai beruházásai között kaptunk megbízást a régi Telefongyár Hungária körúti 1. számú épületének teljes korszerűsítésére, átépítésére és rekonstrukciós munkáira, melynek eredményeként 1995 végén, a munkálatok befejeztével egy modern és korszerű irodaépületet adhattunk át – megrendelőnk teljes megelégedésére.

 

Valószínűleg ennek is köszönhetően 2002-ben mi nyertük el a BÉRES Rt. budapesti Központi székházának és Kutatólabor épületének generálkivitelezői munkáit. Az 1950-es években szocreál stílusban épült, egykor Központi Bányászati Fejlesztési és Kutató Intézet Székházaként ismert régi épületet komplett felújítással, teljes átépítéssel és bővítéssel modern irodaépületté alakítottuk át, ami így a BÉRES Rt. új otthonává és a hazai gyógyszerkutatás egyik fontos fellegvárává vált. Ezzel a munkánkkal 2004-ben Építőipari Nívódíjat nyertünk középület kategóriában.

 

A 2008-2009-es válság bekövetkeztéig számos lakásépítési projektben is részt vettünk, amelynek eredményeként közel 800 családnak adhattunk otthont, így jelentős tapasztalatot szereztünk e téren is.

szechenyi-2020.png
bottom of page