top of page

TÜNDÉRLIGET RESIDENCE – minden lakásba beköltöztek

A BAU-VIP Ingatlan Kft., mint beruházó és a BAU-VIP Generál Kft., mint generál kivitelező közös projektje, a TÜNDÉRLIGET RESIDENCE 2018-2020 között valósult meg.

Ez az ingatlanfejlesztés különösen közel áll a szívünkhöz, hiszen az ötlettől a beruházáson, a tervezésen és kivitelezésen át egészen a társasházi lakások értékesítéséig a teljes folyamatot cégcsoportunk valósította meg.

A fejlesztés alapkoncepcióját Nyugat-Európa magas minőségű, modern építészeti megoldásai inspirálták. Tudtuk, hogy mi is képesek vagyunk hasonló színvonalú, különleges minőségű otthonokat építeni, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az igényes, hazai vásárlók elképzeléseihez. Minden egyes lakás otthonnak és befektetésnek is kiválóan alkalmas, így a TÜNDÉRLIGET RESIDENCE nagy örömünkre hamar népszerűnek bizonyult a fővárosi ingatlanpiacon.



Bár a covid megjelenése a hazai ingatlanpiacon is éreztette hatását – jelentősen lassítva a szokásos folyamatokat –, 2021 folyamán valamennyi lakást értékesítettük. Októberben az utolsóba is beköltözött új tulajdonosa. Nagy örömünkre szolgál, hogy a lakók szeretik igényes, szép új otthonaikat, elégedett visszajelzéseik további hasonló beruházásokra inspirálják cégünket. Kívánjuk, hogy az értékálló lakások meghitt otthonná váljanak a családok és az egész lakóközösség örömére!







77 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page