top of page

30 éves a BAU-VIP cégcsoport!

Büszkeséggel, ugyanakkor az elmúlt évtizedek örömteli, küzdelmes munkájára meghatottan visszatekintve ünnepeljük a BAU-VIP cégcsoport 30 éves jubileumát.

Ma éppen három évtizede annak, hogy 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásunk, a BAU-VIP az építtetők szolgálatában áll. Ez idő alatt tudásunk és tehetségünk legjavát nyújtottuk ahhoz, hogy a megrendelők elképzeléseit, terveit maradéktalanul megvalósítsuk és időtálló épületeket emeljünk.




Szeretettel emlékezünk szüleinkre, akik az induláskor kivették részüket családi vállalkozásunk építéséből. A Vantal család tagjai – ki-ki a saját szakterületén – a mai napig a lehető legtöbbet teszik meg a közös siker érdekében. A családi vállalkozás további előnye, hogy mindazokat az értékeket, amelyeket szüleinktől kaptunk és tanultunk, s amelyeket a családi közösségeinkben mi is igyekszünk megtartani és gyerekeinknek továbbadni, azokat a vállalkozás mindennapjaiba is integráljuk. Továbbvisszük a munka becsületét, a tisztességet, a jó szándékot; megbízóink, munkavállalóink, partnereink és alvállalkozóink megbecsülését, valamint az együttműködésre való törekvést.


Jubileumunkat megújult arculattal, elegáns logókkal, új honlappal és megannyi eszközzel hangsúlyozzuk.

Az igazi, nagyszabású ünneplésre, amiről álmodtunk, még egy kicsit várnunk kell. A pandémia felülírta eredeti terveinket. Vendégeink biztonsága és egészsége mindennél fontosabb, ezért a Vantal család és a társaság vezetősége úgy határozott, hogy az ünnepséget május végén rendezzük meg. Sok meglepetéssel készülünk, reméljük, hogy a várva várt nap minden résztvevő számára emlékezetes marad.


66 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page