top of page

A BAU-VIP cégcsoport 30 éves jubileumi ünnepsége

Csaknem másfél évig tervezgettük, hogyan is szeretnénk, hogyan is kellene megünnepelnünk a BAU-VIP cégcsoport 30 éves évfordulóját. Ám az igazi, nagyszabású ünneplésre, amiről álmodoztunk, a pandémia miatt várnunk kellett. Végül kétszeri halasztás után, 2022. május 21-én sikerült megrendeznünk a BAU-VIP cégcsoport 30 éves fennállásának jubileumi ünnepségét a Szépművészeti Múzeum Román Csarnokában.


Fogadják szeretettel rendezvényünk csodás helyszínén készült felvételeket és beszámolónkat.

Azon az emlékezetes májusi szombat délutánon vendégeink a Hieronymus Bosch kiállítás későn távozó látogatóinak kíváncsi pillantásaitól kísérve sétáltak fel a Szépművészeti Múzeum márványlépcsőin. A bejáratnál a Vantal család tagjai köszöntötték az érkezőket, akikről a jubileumi ünnepségre tervezett BAU-VIP fotófalak előtt is készíthettünk néhány fényképet.


Rendezvényünk helyszínét, a megújult Román Csarnokot a pazar fényjáték szinte mesebeli helyszínné varázsolta.


Ünnepi beszédek és meglepetésfellépő


Borbás Marcsi, az est háziasszonya üdvözölte az egybegyűlteket, majd átadta a szót Vantal Lászlónak, aki köszöntőjében meghatottan idézte fel a társaság három évtizedének történetét és eredményeit. Ezután megnéztük a cég első 15 évét bemutató hangulatos kisfilmet.


Egy zenés műsorszám következett. Meglepetésfellépőnk, Szentpéteri Csilla és zenekara komplex audiovizuális produkcióval kápráztatta el a közönséget.


Vantal István ünnepi beszédével folytatódott a program. A bensőséges hangulatú, érzelmekkel teli köszöntőt szeretettel fogadta a vendégsereg.


Gálavacsora


A beszéd után Excellenciás és Főtisztelendő Berta Tibor dandártábornok, tábori püspök, katonai ordinárius asztali áldást mondott, majd elkezdődött a gálavacsora. A kétféle menüsor gondosan megkomponált fogásai, például a márványos libamáj terrine vagy a sous vide sertésszűz, a legjobb hazai borászatok válogatott boraival kísérve emlékezetesek maradnak.

A második 15 év


Vacsora után megnéztük a BAU-VIP második 15 évét bemutató filmet, amiben rövid, személyes interjúkból rajzolódott ki a cég története, a tulajdonosok értékrendje és hitvallása, valamint az együttműködés, a piaci szereplők összefogásának szerepe.


Elismerés


A BAU-VIP cégcsoport fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából elismerést vehettek át azok a partnereink, megbízóink, kedves barátaink, akiknek a legtöbbet köszönhetjük, akik közül többen a legnehezebb időkben is mellettünk álltak.


Az átadott képek Gábor Enikő képzőművész cianotípia technikával készült, egyedi alkotásai, amelyek a Vantal család felkérésére ezen ünnepélyes alkalomra születtek. Mindegyik képből csak egyetlenegy készült: a díjazott megrendelésében és/vagy közreműködésével, a BAU-VIP kivitelezésében megvalósult épületek fotóival.

Elismerésben részesültek:
Eminenciás és Főtisztelendő Dr. Erdő Péter bíboros, Esztergom-budapesti prímás, érsek (számára a Vantal család tagjai később adják át a képet); Dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár Zrt. elnöke; Dr. Freund Tamás, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, aki közös projektünk idején a MTA Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet igazgatója volt; Dr. Osztie Zoltán, a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom plébánosa; Dr. Martos Balázs Levente, a Központi Papnevelő Intézet rektora; Nyárády István, a Delta Silconversion Team Kft. tulajdonosa; Leposa László, a Budapest Főváros Kormányhivatala Kulturális Örökségvédelmi Irodájának műemlék-felügyelője; Martin Dale András, az EELISA elnöke, aki közös projektünk idején a Siemens Telefongyár Kft. pénzügyi igazgatója / társügyvezető igazgatója volt; Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke.


Kötetlen szórakozás


Az est hátralévő része kötetlen szórakozással és beszélgetéssel telt. Az ünnepi, háromemeletes tortából finom csokis, epres és gesztenyés szeletek kerültek a tányérokra. Vendégeink kézműves bonbonokat és minőségi röviditalokat kóstolhattak ízlésük szerint. A táncos lábú párok is hódolhattak szenvedélyüknek: Myrtill és a SWINGUISTIQUE zenekar színvonalas, élőzenés koncerttel zárta a programot.

Késő éjszaka volt, mire kiürültek a múzeum tágas terei. A patinás épület homlokzatán még ekkor is ott világított a „BAU-VIP 30” felirat. Jóllehet csak erre az egy estére szólt, nekünk mégis örök emlék marad.

Köszönjük szépen még egyszer mindenkinek, aki jelenlétével megtisztelt minket és velünk együtt ünnepelt! Minden meghívott vendégünknek – köztük azoknak is, akik sajnálatos módon nem tudtak eljönni – köszönjük, hogy részesei voltak a BAU-VIP cégcsoport 30 éves sikertörténetének!

124 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page