top of page

Egyházi elismerésben részesültünk!

Óriási megtiszteltetésben volt részünk 2022. május elsején, Munkás Szent József ünnepén*: Eminenciás és Főtisztelendő Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, érsek úr elismerésben részesítette cégünket. A megbecsülésre az Esztergom-Budapest Főegyházmegyében az elmúlt 5 évben elvégzett építési munkáink színvonala alapján találta érdemesnek a BAU-VIP Generál Kft-t, amelynek képviseletében Vantal István és Vantal László vehette át az elismerést.

PROJEKTEK:

  • Budapest-Rákospalota Magyarok Nagyasszonya Plébániatemplom – 2020-tól, jelenleg is építés alatt áll

  • Budapest-Belvárosi (Egyetemi) Kisboldogasszony Templom – részleges felújítási munkák 2019-2020

  • Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia 2018-2020

  • Reménység Katolikus Általános Iskola – részleges emeletráépítési és felújítási munkák 2018-2019

  • Az Árpád-házi Szent Erzsébet Plébánia épületének felújítása 2017-2018


Hálásak vagyunk azért, hogy részt vehettünk ezekben a nagyszabású feladatokban. A sokéves együttműködés megbízóinkkal és a felújításban résztvevő kiváló szakemberekkel, valamint a kihívást jelentő és becsülettel elvégzett munka cégünk múltjának és örökségének részévé vált.


*Május elseje Munkás Szent József emléknapja a katolikus liturgiában. Ezt az ünnepnapot XII. Piusz pápa vezette be 1955-ben. József, Jézus nevelőapja foglalkozását tekintve ács volt, egyszerű, kétkezi munkás. Ezért a munkások védőszentjeként tisztelik, aki emellett az ácsok, favágók, asztalosok, kézművesek, a keresztény házasságok és családok, az üldözöttek és a jó halál, valamint a katolikus egyház patrónusa.

116 megtekintés
szechenyi-2020.png
bottom of page