top of page
LAKÓÉPÜLETEK
TÜNDÉRLIGET RESIDENCE – társasház 2018-2020

A TÜNDÉRLIGET RESIDENCE-t mintha csak magunknak építettük volna: fejlesztésének alapkoncepcióját Nyugat-Európa magas minőségű, modern építészeti megoldásai inspirálták. Tudtuk, hogy mi is képesek vagyunk hasonló színvonalú, különleges minőségű otthonokat építeni, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az igényes, hazai vásárlók elképzeléseihez. A Budapest VIII. kerületében, a méltán híres Tisztviselőtelepen épült társasház teremgarázzsal, tárolókkal, a lakásokhoz tartozó és közös használatú kerttel rendelkezik. Legfontosabb jellemzői: színvonalas építőanyagok, kiváló minőségű beltéri alapanyagok, fenntarthatóság, gondosan megtervezett funkcionalitás, ideális elosztás és használhatóság.

Családi ház Nagykovácsiban 2014-2016

Megbízónk igényes, amerikai stílusú otthonának kivitelezési munkáit vállaltuk. A hegyoldalban, az erősen lejtős telken nagy kihívással szembesültünk: ki kellett alakítanunk azt a vízszintes bevágást, ahová később az épületet emeltük. A földmunka elvégzése és a támfalrendszerek megépítése után kezdődhetett el az alapozás. A pinceszinten a garázs, a fitness rész (edzőterem), a gépészet és a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet, a kapcsolódó külső térben jakuzzi medence növeli a ház lakóinak kényelmét. A földszinten egy légtérbe került a nappali az amerikai konyhával és az étkezővel; szeparált iroda és mellékhelyiségek bővítik a funkciókat. A földszinti lakótér több oldalon is fa-, illetve kőburkolatú külső teraszokhoz kapcsolódik. Az emeleten található a különleges szülői háló, két gyerekszoba, egy vendégszoba és a mellékhelyiségek. Minőségi külső és belső anyaghasználat igényes kivitelezéssel, jövőbe mutató műszaki és esztétikai megoldásokkal – így lehet tömören jellemezni az épületet.

VASKAPU UDVARHÁZ 2006-2008

A IX. kerület fejlődő belterületi részén, a Zwack Unicum volt területén egy 263 lakásos társasház épült. A létesítmény két ütemben valósult meg, 4 épületből áll, melyből 3 új építésű, míg a 4. épület pedig egy meglévő, a Zwack Unicum volt raktárépületének felújításával került átadásra. A hely szelleme a Zwack-telep, a Soroksári úti malomtömbök közelsége, a Dandár utcai gyógyfürdő, valamint a környék hasonló ízű korabeli épületei késztették a tervezőt, hogy egyes építészeti formaelemeket, illetve vertikálisan megjelenő látszó téglaburkolatot alkalmazzon ezen a visszafogottan modern homlokzaton.

DIÓ-HÁZ 2005-2006

 A Józsefváros fejlődő belterületi részén található saroktelken egy 97 lakásos, 8 szintes társasház épült. Az épület középmagas osztályba sorolható. Saroktelek volta miatt viszonylag nagy, rendezett, szép belső kert tartozik a házhoz. A pinceszinten elhelyezett teremgarázsban és az udvaron 105 db gépkocsi tárolására van lehetőség. Az árkádos kialakítású földszinten üzletek és irodák készültek.

Nánási úti apartmanházak 2005

A Nánási Lakókert  a Római part zöldövezetében helyezkedik el. A város közelsége, a Duna, a természet szomszédsága, a gyönyörű villák és a kikapcsolódási lehetőségek ideális egyensúlyt képeznek itt. A telken 2 db háromszintes apartmanház épült, mindösszesen 14 apartmannal. A két épületet a pinceszinten teremgarázs köti össze, melyben az apartmanokat használók gépkocsijai és igény esetén csónakjai kerülhetnek elhelyezésre.