LAKÓÉPÜLETEK
TÜNDÉRLIGET RESIDENCE – társasház 2018-2020

A TÜNDÉRLIGET RESIDENCE-t mintha csak magunknak építettük volna: fejlesztésének alapkoncepcióját Nyugat-Európa magas minőségű, modern építészeti megoldásai inspirálták. Tudtuk, hogy mi is képesek vagyunk hasonló színvonalú, különleges minőségű otthonokat építeni, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az igényes, hazai vásárlók elképzeléseihez. A Budapest VIII. kerületében, a méltán híres Tisztviselőtelepen épült társasház teremgarázzsal, tárolókkal, a lakásokhoz tartozó és közös használatú kerttel rendelkezik. Legfontosabb jellemzői: színvonalas építőanyagok, kiváló minőségű beltéri alapanyagok, fenntarthatóság, gondosan megtervezett funkcionalitás, ideális elosztás és használhatóság.

Családi ház Nagykovácsiban 2014-2016

Megbízónk igényes, amerikai stílusú otthonának kivitelezési munkái vállaltuk. A hegyoldalban, az erősen lejtős telken nagy kihívással szembesültünk: ki kellett alakítanunk azt a vízszintes bevágást, ahová később az épületet emeltük. A földmunka elvégzése és a támfalrendszerek megépítése után kezdődhetett el az alapozás. A pinceszinten a garázs, a fitness rész (edzőterem), a gépészet és a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet, a kapcsolódó külső térben jakuzzi medence növeli a ház lakóinak kényelmét. A földszinten egy légtérbe került a nappali az amerikai konyhával és az étkezővel; szeparált iroda és mellékhelyiségek bővítik a funkciókat. A földszinti lakótér több oldalon is fa-, illetve kőburkolatú külső teraszokhoz kapcsolódik. Az emeleten található a különleges szülői háló, két gyerekszoba, egy vendégszoba és a mellékhelyiségek. Minőségi külső és belső anyaghasználat igényes kivitelezéssel, jövőbe mutató műszaki és esztétikai megoldásokkal – így lehet tömören jellemezni az épületet.

ISTVÁN-HÁZ / hatvankilenc lakásos társasház generálkivitelezése

A földszinten tizennyolc iroda- és üzlethelyiség, a mélygarázsban kilencvennyolc gépkocsi elhelyezésére alkalmas korszerű, emelőgépes rendszer került kialakításra.

Labanc utcai luxus társasház generálkivitelezése

Nyolc lakásos, mediterrán jellegű luxus társasház, felvonóval, zárt kerttel, teremgarázzsal, fűthető garázslejáróval, eredeti mediterrán tetőcseréppel történő generálkivitelezése