top of page
LAKÓÉPÜLETEK
TÜNDÉRLIGET RESIDENCE – társasház 2018-2020

A TÜNDÉRLIGET RESIDENCE-t mintha csak magunknak építettük volna: fejlesztésének alapkoncepcióját Nyugat-Európa magas minőségű, modern építészeti megoldásai inspirálták. Tudtuk, hogy mi is képesek vagyunk hasonló színvonalú, különleges minőségű otthonokat építeni, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az igényes, hazai vásárlók elképzeléseihez. A Budapest VIII. kerületében, a méltán híres Tisztviselőtelepen épült társasház teremgarázzsal, tárolókkal, a lakásokhoz tartozó és közös használatú kerttel rendelkezik. Legfontosabb jellemzői: színvonalas építőanyagok, kiváló minőségű beltéri alapanyagok, fenntarthatóság, gondosan megtervezett funkcionalitás, ideális elosztás és használhatóság.

Családi ház Nagykovácsiban 2014-2016

Megbízónk igényes, amerikai stílusú otthonának kivitelezési munkái vállaltuk. A hegyoldalban, az erősen lejtős telken nagy kihívással szembesültünk: ki kellett alakítanunk azt a vízszintes bevágást, ahová később az épületet emeltük. A földmunka elvégzése és a támfalrendszerek megépítése után kezdődhetett el az alapozás. A pinceszinten a garázs, a fitness rész (edzőterem), a gépészet és a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet, a kapcsolódó külső térben jakuzzi medence növeli a ház lakóinak kényelmét. A földszinten egy légtérbe került a nappali az amerikai konyhával és az étkezővel; szeparált iroda és mellékhelyiségek bővítik a funkciókat. A földszinti lakótér több oldalon is fa-, illetve kőburkolatú külső teraszokhoz kapcsolódik. Az emeleten található a különleges szülői háló, két gyerekszoba, egy vendégszoba és a mellékhelyiségek. Minőségi külső és belső anyaghasználat igényes kivitelezéssel, jövőbe mutató műszaki és esztétikai megoldásokkal – így lehet tömören jellemezni az épületet.

ISTVÁN-HÁZ / hatvankilenc lakásos társasház generálkivitelezése

A földszinten tizennyolc iroda- és üzlethelyiség, a mélygarázsban kilencvennyolc gépkocsi elhelyezésére alkalmas korszerű, emelőgépes rendszer került kialakításra.