top of page
IRODAHÁZAK 
Béres Székház 2004

Nagy megtiszteltetést jelentett számunkra, amikor felkérést kaptunk az elismert magyar márka tulajdonosaitól a Béres Gyógyszergyár Zrt. székházának megépítésére. Feladataink közé tartozott a korábban a Központi Bányászati Kutató Intézet kezelésében működő szocreál épület teljes körű átalakítása és korszerűsítése, egy modern irodaépület és egy kutatólaboratórium kialakítása, valamint az U alakú épület belső udvarában mélygarázs, parkoló, illetve a belső kert és zöldtető kivitelezése. Az elegáns és modern épület színvonalas tervezését és kivitelezését 2004-ben „középület” kategóriában ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ-jal ismerték el.

A Siemens Magyarország központi épületének teljeskörű felújítási munkái 1995, 2000

A régi üzemi épület átalakításával modern, klimatizált irodák, orvosi blokk, százötven fő befogadására alkalmas étterem, melegkonyha, férfi- női öltöző, étel- és személylift került megvalósításra. Az épület klimatizálását, fűtését új gépészeti gépház biztosítja.

Kiemelkedő a Reinhards függönyfal homlokzat és zöldtető kivitelezése.

2000-ben az első emelet szerkezetig történő bontása után, korszerű vezérigazgatósági szint került kialakításra generálkivitelezésben.

szechenyi-2020.png
bottom of page