top of page
IPARÉPÜLETEK
Euroform Iroda- és Raktárcsarnok 2011

A Csepel Művek Ipari Parkban jelentős környezeti rehabilitációval együtt járó megbízás keretében vállaltuk a német tulajdonú EUROFORM Szerszámgyártó Kft. részére egy minden igényt kielégítő új irodaház és az ehhez tartozó daruzott üzemcsarnok kivitelezését. A vasbeton szerkezetű csarnokot, azon belül a kétszintes, klimatizált, modern automata árnyékoló berendezéssel ellátott irodaépületet kulcsrakészen adtuk át az elégedett megrendelőnek. A projekt részét képezte a telken belüli teljes közműépítés, a külső úthálózat megépítése és a kert parkosítása is.

SAMSON Iroda- és Raktárépület 2013

A BAU-VIP Kft. referenciamunkái közé tartozik a SAMSON Mérés és Szabályozástechnikai Kft. központi iroda- és raktárépülete, amelyet Újpest ipari parkjának területén építettünk. A lapos tetős, vasbetonvázas csarnoképület és műhely kétszintes irodaszárnnyal egészül ki. Az irodarész igényesen kialakított lobbyval, tárgyalóval, előadóteremmel, irodákkal, szociális blokkal, öltőzőkkel és teakonyhával rendelkezik. Az épület személybejáratát egyedi, íves acél előtető teszi hangsúlyossá. A teljes körű generál kivitelezés sokféle feladattal egészült ki: statika, szerkezetépítés, komplett építészet és elektromos munkák, gépészet, telken belüli közműépítés és a belső úthálózat megépítése, kertépítés.

DST Iroda- és Raktárcsarnok 2015

A DELTA SILCONVERSION TEAM Kft-től kapott megbízás a központi székhelyük és új raktárbázisuk kivitelezésére szólt. Az egyszerű tömegkialakítású épület nagy belmagasságú raktárcsarnokkal és kétszintes irodaszárnnyal rendelkezik. A személybejáratot az utcai homlokzati síkból kiemelt függönyfal, előtető és a bejárat melletti falon elhelyezett logó különbözteti meg. Az összhatás modern, ergonomikus, levegős, a terek maximálisan kiszolgálják az itt dolgozók igényeit – megrendelőnk teljes megelégedésére.

KABA ELZETT Raktárcsarnok és Irodaház – komplett elektromos és épületgépészeti munkák

Budapest IV. kerületének ipari parkjában megvalósítandó raktárcsarnok és irodaház komplett elektromos és épületgépészeti munkáinak kivitelezésére kaptunk megbízást. Elvégeztük az erősáramú villanyszerelést, a külső térvilágítás és a gyengeáramú rendszerek kiépítését. Az épületben strukturált telefon-, informatika-, vagyonvédelmi- és tűzjelző hálózatot építettünk ki. A gépészeti munkákhoz tartoztak a csarnok teljes víz-gáz és központi fűtésszerelési munkái, a légtechnika- és klímaszerelés, illetve a szerverszoba hűtése. A fokozottan hőszigetelt irodaház fűtését és hűtését környezetbarát és gazdaságosan működtethető, geotermikus energiát használó hőszivattyúval biztosítottuk.

bottom of page